Nieuws

Graag houden wij je op de hoogte van al het nieuws rondom Vastenhoven Mode. Hieronder lees je de laatste nieuwtjes, bekijk dus regelmatig deze pagina voor het laatste nieuws.

Nieuw: Summum

Het Nederlandse modelabel richt zich sinds de oprichting in 1998 op de moderne vrouw die niet per se alle trends volgt. Bij Summum wordt bijna elke stijl in verschillende vormen en kleuren aangetikt. De collecties van dit modelabel bestaan uit mooie tijdloze items van bijzondere stoffen, stijlen en kleuren. Het typische Nederlandse design voert de boventoon maar wordt gecombineerd met internationale trends die zorgen voor allure en stijl. De items zijn van hoge kwaliteit en er wordt ook veel aandacht besteed aan de pasvorm. Zo is de kleding van Summum niet alleen stijlvol om te zien maar zit het ook heel comfortabel.

Summum is er voor de vrouw van de wereld. Een moderne vrouw met klasse en stijl die echt weet wat ze wil! Dit seizoen: bohemien invloeden door zwierige jurken voorzien van een bloemenprint in combinatie met grof gebreide truien vesten die tegelijkertijd een stoere touch aan de outfit geven.